A Societas egy baloldali ifjúsági mozgalom, melynek célja a társadalmi igazságosság, az egyenlőség és a progresszív politikai változások előmozdítása. Tagjaink hisznek abban, hogy a fiataloknak kiemelt szerepet kell játszaniuk a társadalmi változásokban, és hogy a fiatalság energiáját és aktivizmusát kell felhasználni a jobb és igazságosabb jövő megteremtéséhez.

Gyakran szervezünk eseményeket, workshopokat és kampányokat, hogy felhívjuk a figyelmet az egyenlőségi és társadalmi kérdésekre. A problémák megismerése fontos lehet minden olyan személynek, aki érdekelt a társadalmi igazságosság és az egyenlőség ügyében.

A Societas továbbá csatlakozási lehetőséget kínál azoknak, akik aktívan szeretnének részt venni a társadalmi változások előmozdításában és az egyenlőségért való harcban.

  • Azon túl, hogy egy olyan közösséghez csatlakozhatsz, amely osztozik azokban az értékekben, amelyek fontosak számodra - mint például a társadalmi igazságosság és az emberi jogok - a Societas tagjaként te is része lehetsz egy dinamikus és inspiráló mozgalomnak.
  • Kapcsolatba kerülhetsz olyan emberekkel és politikusokkal, akik hasonlóan gondolkodnak, és együtt dolgozhattok azért, hogy pozitív változásokat hozzatok létre a társadalomban.
  • Emellett a Societas rendszeresen szervez eseményeket és workshopokat, amelyeken részt vehetsz, hogy elmélyítsd tudásodat és készségeidet a társadalmi aktivizmus terén.